VäxthusLoggen

tisdag 5 oktober 2010

Tummen upp!Såhär ser min ena hand ut för tillfället vilket innebär att jag ej kan tillverka några växthus. Istället är det kontorstjänst ytterligare åtminstone en vecka, förmodligen fler.


Ingen tycker detta är mer trist än jag, men jag lider ändå med de kunder som tvingas vänta. Jag kommer att försöka fixa någon som kan hjälpa mig till nästa vecka.

Det hela är väldigt olyckligt då själva skadan är liten men tog på fel ställe och en sena till tummen skars rakt av. Vid ingreppet letades de båda ändarna upp och syddes ihop igen. MINIMUM 6 veckors vila krävs, men vi vet ju alla hur det är. Jag kommer att uppdatera de drabbade kunderna fortlöpande ang. leverans.

Ytterligare en operation väntar den 7:e oktober, men den är planerat sedan tidigare. Vila i helgen sen ska vi se hur det är på måndag.

2 kommentarer:

 • Hej
  Hoppas att du får ordning på din hand. Jag undrar hur lång tid det tar att tillverka ett 14,6 hus... Jag kommer att beställa ett till nästa säsong och undrar hur tidigt man ska beställa.....
  Mvh Catharina Andersson

  Av Anonymous Anonym, Klockan 28 november 2010 21:50  

 • 14,6 finns nästan alltid färdiga för leverans, det är den modellen som går bäst och därför försöker jag hålla den på lager.

  Vi får se här när våren dyker upp hur leveranserna läggs upp, just nu håller jag på med utvärdering av 2010.

  Av Blogger Andreas Eklund, Klockan 8 januari 2011 17:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]<< Startsida