VäxthusLoggen

tisdag 23 februari 2010

Inga frö i snö...
Sådär ser vägen till jobbet ut just nu. Nyplogad är den väl framkomlig men det blir värre när man svänger ner mot Glasbacken. Drivorna är höga och att ta emot några leveranser av material till växthusen är inte att tänka på just nu - en lastbil med trailer kommer helt enkelt inte ner.

Personbil med släp kommer kanske ner, men det kräver lite skicklighet att navigera i snön. Förhoppningsvis kommer det varmare väder till helgen så snön smälter bort lite vilket gör leverans av årets första växthus möjlig.

Visningsväxthuset som jag har här i Vittskövle by skottade jag också fram en gång till idag då jag fått en del önskemål om visning.

Såhär ser ett växthus på 14,6 kvm ut i vintermiljö.MEN - nu kan man komma in i det. Egentligen borde vi redan sått, men snön har gjort det besvärligt och det blir en sen start på året i år.
Väl mött!
Andreas, CCE Glasbackens Växthus.

1 kommentarer:

  • Hoppas att din väg snart blir farbar, jag kan knappast bärga mig tills jag kan göra ett besök i Vittskövle.

    Av Blogger Marianne, Klockan 7 mars 2010 17:13  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]<< Startsida